Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ποικιλίες φραγκόσυκου


1. Η Χουάνα (μερικές φορές ονομάζεται roja) έχει μεγάλους, μασώδεις σπόρους και σαρκώδη σάρκα. 2. Η roja pelona, ​​με άρωμα kiwilike, είναι απαλλαγμένη από αγκάθια και ενώ οι σπόροι όλων των τόνων είναι βρώσιμοι, οι σπόροι της ποικιλίας αυτής είναι μικρότεροι από τους περισσότερους. 3. Η ευρέως διαθέσιμη κρυσταλλική, επίσης γνωστή ως zarca, είναι ζουμερή και τραγανή, με γλυκιά γεύση όπως αυτή ενός λευκού ροδάκινου.4. Το naranjona έχει μια γλυκιά μελιού, λεπτή πικάντικη γεύση που θυμίζει μια ώριμη λωτός. 5. Η άγρια ​​xoconostle έχει μια ξινή και μασώμενη, εδώδιμη φλούδα που χρησιμοποιείται μερικές φορές σε αλμυρά stews. 6. Η πιο ευρέως διαθέσιμη άγρια ​​ποικιλία, η καρδιά έχει μαλακούς σπόρους και μια γεύση που είναι γλυκιά και πικρή, σχεδόν σαν ένα κεράσι του Luxardo. 7. Το cuerno de venado έχει μια φυτική γεύση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και το μικρό μέγεθος σπόρου το καθιστούν αγαπημένο τόνο σνακ. 8. Η κίτρινη πλατανέρα έχει τροπική γεύση όπως αυτή των μπανανών, ο καρπός από τον οποίο παίρνει το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου